← orga.cat

Diccionari de Sinònims de Frases Fetes de M. Teresa Espinal, versió en línia i en nous formats

L'edició en línia del Diccionari de Sinònims de Frases Fetes (DSFF), de M. Teresa Espinal, és accessible des de fa uns dies a https://dsff.uab.cat. Que jo sàpiga, s'anuncia per primera vegada en un tuit de Bel Olid, tot i que el dia abans ja s'havia afegit a la llista de diccionaris de la Viquipèdia i del Viccionari. L'Albert Pla Nualart ha publicat la notícia al diari Ara:

Diari ara

Aquesta versió del DSFF incorpora algunes revisions i modificacions de la segona edició de l'obra (impresa i en PDF). La interfície web permet la cerca per concepte i per frase feta, i s'ha dissenyat perquè sigui especialment fàcil d'usar des de dispositius mòbils.

DSFF

DSFF mòbil

També he convertit el diccionari als formats Apple Dictionary i DSL:

Per a instruccions de com fer servir aquests formats, vegeu l'article referent als mateixos formats fora de línia del diccionari de sinònims d'Albert Jané.

Quant al diccionari

L'edició electrònica del Diccionari de Sinònims de Frases Fetes (© M.Teresa Espinal 2004, 2006), es distribueix amb la llicència Creative Commons Atribució-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Es pot copiar, modificar i redistribuir en qualsevol mitjà i format però no es permet fer-ne un ús comercial. Per a més informació sobre l'edició en línia, vegeu la pàgina coneix el diccionari i els crèdits.